Dezinfekcija površina

 U našioj ponudi su sredstva za dezinfekciju površina i predmeta. Proizvodi su namenjeni za upotrebu u restoranima, hotelima, zdravstvenim ustanovama, školskim i predškolskim ustanovama, kancelarijskim prostorima, teretanama, frizerskim salonima, kozmetičkim salonima. U zavisnosti od površine koju treba dezinfikovati možete birati između gotovih rastvora i koncentrata. 

U ponudi su proizvodi:

*Dezifloor - koncentart za čišćenje površina i predmeta.Savremen, odlični efekti čišćenja i dezinfekcije, širok spektar delovanja, kratko kontaktno vreme, dobro rezidualno delovanje, efikasan u tvrdoj vodi, delotvoran i u prisustvu organskih materija, braon-roze boje su osnovne karakteristike preparata. DEZIFLOOR, kombinacijom deterdžentskih i dezinfikacionih komponenti, obezbeđuje kvalitetno čišćenje i dezinfekciju zaprljanih površina i predmeta. I nakon upotrebe dezodorirajuće dejstvo je izraženo. DEZIFLOOR se koristi kao 0,8% rastvor (1 l dezifloora 125 l vode) za dezinfekciju i čišćenje podova i površina. Površine se peru uobičajenim postupkom, a predmeti se prebrišu odnosno prskaju. Kod jače zaprljanih površina potrebno je češće menjati radni rastvor. Sa 1 litrom Dezifloora koji se pomeša sa 124 l vode može se dezinfikovati i očistiti 600 m2 – 1200 m2 površina u zavisnosti od uprljanosti odnosno 1 litar spremljenog rastvora čisti i dezinfikuje 5-10 m2 površina.

*Multiactiv - sredstvo za dezinfekciju i čišćenje površina koje doleze u dodir sa hranom. Preporučuje se za brzu dezinfekciju svih površina koje dolaze u dodir sa hranom kao što su radne i druge površine, daske za rezanje, staklene površine, testere i mesoreznice. Stolovi za pripremanje namirnica, vage, oprema za hladno/toplo čuvanje hrane, kuhinjska oprema, pribor, rukohvati.

Dezinfekcija površina i predmeta u domaćinstvu i u objektima javnog zdravlja, bolnice, škole,predškolski centri, gerentološki centri, banke i svuda gde je velika fluktoacija ljudi. Posle upotrebe nije potrebno ispiranje vodom.

*Antisepsol 1 - Proizvod je namenjen za dezinfekciju površina i podova u zdravstvu, veterini, ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Posebno je preporučljiva upotreba u školskim i predškolskim ustanovama kao i na svim javnim mestima. ANTISEPSOL 1 je gotov proizvod, koji se upotrebljava raspršivanjem, prebrisavanjem, potapanjem i pranjem. Ukoliko se tretirane površine ne ispiraju vodom, na njima se stvara zaštitni film, te sredstvo pokazuje rezidualno dejstvo. Površine koje dolaze u kontakt sa hranom posle tretiranja isprati higijenski ispravnom vodom

*Bakterio -  je dezinficijens posebno formulisan kako bi omogućio široku i prodornu baktericidnu aktivnost u kombinaciji s jakim sredstvom za čišćenje i dezodorirajućim delovanjem. Njegovo visoko microbicidno delovanje proizlazi iz sinergije aktivnih stvari s aditivima, a posebno tenzidima koji su u njegovom sastavu. Velika specifična snaga i pojačano delovanje omogućava široko delovanje protiv: bakterija, gram-pozitivnih i gram-negativnih , gljivica, algi i virusa- lipofili. Bakterio ne sadrži otrovne stvari i nije iritantan. Hemijski i termički stabilna tečnost, ne oštećuje metal, tkanine, boje, gume, itd. .. Proizvod se može koristiti razređen u vodi u koncentraciji 1-3%.
1-3%, zavisno od stepena zaprljanja.

dezinfekcija povrsina i predmeta
dezinfekcija povrsina i predmeta
Složivi ubrusi

Složivi ubrusi

U ponudi firme Pandoras d.o.o. su složivi ubrusi namenjeni potrošačima kao što su hoteli, restorani, fast food objekti, firme, kozmetički saloni, teretane...

Detaljnije
Kuhinjski ubrusi

Kuhinjski ubrusi - rolna

Kuhinjski ubrusi su izrađeni od 100% celuloze sa dva sloja. Koristeći naše kuhinjske ubruse koji imaju potrebne karakterisitke imaćete manju potrošnju u Vašem objektu i smanjenje troškova.

Detaljnije
Držači ubrusa

Držači ubrusa

Lorem ipsum dolor sit amet, qui te utamur nonumes, in vis partem voluptatum repudiandae. Vim cu idque postea conclusionemque. An vocibus apeirian quo, no mel aliquam perpetua.

Detaljnije