Dezinfekcija površina

 U našioj ponudi su sredstva za dezinfekciju površina i predmeta. Proizvodi su namenjeni za upotrebu u restoranima, hotelima, zdravstvenim ustanovama, školskim i predškolskim ustanovama, kancelarijskim prostorima, teretanama, frizerskim salonima, kozmetičkim salonima. U zavisnosti od površine koju treba dezinfikovati možete birati između gotovih rastvora i koncentrata. 

U ponudi su proizvodi:

*Dezifloor - koncentart za čišćenje površina i predmeta.Savremen, odlični efekti čišćenja i dezinfekcije, širok spektar delovanja, kratko kontaktno vreme, dobro rezidualno delovanje, efikasan u tvrdoj vodi, delotvoran i u prisustvu organskih materija, braon-roze boje su osnovne karakteristike preparata. DEZIFLOOR, kombinacijom deterdžentskih i dezinfikacionih komponenti, obezbeđuje kvalitetno čišćenje i dezinfekciju zaprljanih površina i predmeta. I nakon upotrebe dezodorirajuće dejstvo je izraženo. DEZIFLOOR se koristi kao 0,8% rastvor (1 l dezifloora 125 l vode) za dezinfekciju i čišćenje podova i površina. Površine se peru uobičajenim postupkom, a predmeti se prebrišu odnosno prskaju. Kod jače zaprljanih površina potrebno je češće menjati radni rastvor. Sa 1 litrom Dezifloora koji se pomeša sa 124 l vode može se dezinfikovati i očistiti 600 m2 – 1200 m2 površina u zavisnosti od uprljanosti odnosno 1 litar spremljenog rastvora čisti i dezinfikuje 5-10 m2 površina.

*Multiactiv - sredstvo za dezinfekciju i čišćenje površina koje doleze u dodir sa hranom. Preporučuje se za brzu dezinfekciju svih površina koje dolaze u dodir sa hranom kao što su radne i druge površine, daske za rezanje, staklene površine, testere i mesoreznice. Stolovi za pripremanje namirnica, vage, oprema za hladno/toplo čuvanje hrane, kuhinjska oprema, pribor, rukohvati.

Dezinfekcija površina i predmeta u domaćinstvu i u objektima javnog zdravlja, bolnice, škole,predškolski centri, gerentološki centri, banke i svuda gde je velika fluktoacija ljudi. Posle upotrebe nije potrebno ispiranje vodom.

*Antisepsol 1 - Proizvod je namenjen za dezinfekciju površina i podova u zdravstvu, veterini, ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Posebno je preporučljiva upotreba u školskim i predškolskim ustanovama kao i na svim javnim mestima. ANTISEPSOL 1 je gotov proizvod, koji se upotrebljava raspršivanjem, prebrisavanjem, potapanjem i pranjem. Ukoliko se tretirane površine ne ispiraju vodom, na njima se stvara zaštitni film, te sredstvo pokazuje rezidualno dejstvo. Površine koje dolaze u kontakt sa hranom posle tretiranja isprati higijenski ispravnom vodom

*Bakterio -  je dezinficijens posebno formulisan kako bi omogućio široku i prodornu baktericidnu aktivnost u kombinaciji s jakim sredstvom za čišćenje i dezodorirajućim delovanjem. Njegovo visoko microbicidno delovanje proizlazi iz sinergije aktivnih stvari s aditivima, a posebno tenzidima koji su u njegovom sastavu. Velika specifična snaga i pojačano delovanje omogućava široko delovanje protiv: bakterija, gram-pozitivnih i gram-negativnih , gljivica, algi i virusa- lipofili. Bakterio ne sadrži otrovne stvari i nije iritantan. Hemijski i termički stabilna tečnost, ne oštećuje metal, tkanine, boje, gume, itd. .. Proizvod se može koristiti razređen u vodi u koncentraciji 1-3%.
1-3%, zavisno od stepena zaprljanja.

dezinfekcija povrsina i predmeta
dezinfekcija povrsina i predmeta
dezinfekcija povrsina i predmeta

PROIZVODI

 • image

  Papirna galanterija

 • image

  Proizvodi od plastike

 • image

  Plastične čaše za pivo, vino i koktele

 • image

  Nesalomive plastične čaše

 • image

  Sredstvo za dezinfekciju

 • image

  Sredstva za održavanje toaleta

 • image

  Sredstva za čišćenje i odmašćivanje

 • image

  Hotelska kozmetika