Papirna galanterija

Velikim izborom artikala papirne galanterije na tržištu i imajući u vidu da svaka firma teži da potroši što manje vremena prilikom nabavke potrošnog materijala, kod nas ćete brzo i jednostavno odabrati sve što vam je potrebno, bilo da se radi o salvetama za vaš restoran, hotel,papirnim slamkama...kuhinjskim ubrusima, složivim ubrusima ilitoalet papiru. Izrađena od kvalitetnih sirovina i sa odličnom cenom, naša papirna galanterija je savršen izbor za bilo koji ugostiteljski objekat ili firmu.

U našoj ponudi papirne galanterije možete pronaći:

 

 

Složivi ubrusi

Složivi ubrusi

U ponudi firme Pandoras d.o.o. su složivi ubrusi namenjeni potrošačima kao što su hoteli, restorani, fast food objekti, firme, kozmetički saloni, teretane...

Detaljnije
Kuhinjski ubrusi

Kuhinjski ubrusi - rolna

Kuhinjski ubrusi su izrađeni od 100% celuloze sa dva sloja. Koristeći naše kuhinjske ubruse koji imaju potrebne karakterisitke imaćete manju potrošnju u Vašem objektu i smanjenje troškova.

Detaljnije
Držači ubrusa

Držači ubrusa

Lorem ipsum dolor sit amet, qui te utamur nonumes, in vis partem voluptatum repudiandae. Vim cu idque postea conclusionemque. An vocibus apeirian quo, no mel aliquam perpetua.

Detaljnije