O nama

Pandoras d.o.o. nastaje kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva osnivača u oblasti trgovine i HORECA programa.

Naš cilj je da postanemo stalni i pouzdani partner na području veleprodaje visokokvalitetnih proizvoda – salveta, složivih ubrusa, kuhinjskih ubrusa, plastičnih čaša, sredstava za održavanje higijene...

Uspešno sarađujemo kako sa domaćim tako i sa svetskim proizvođačima papirne galanterije – salvete za hotele i restorane, složivi ubrusi, kuhinjski ubrusi i plastične ambalaže - plastične čaše za vodu, plastične čaše za sokove, plastične čaše za žestinu, plastične čaše za vino, plastične čaše za šampanjac, plastične čaše pivo... U naš asortiman spadaju i sredstva za održavanje higijene objekata.

Ono što nas razlikuje od konkurencije je činjenica da kupcima nudimo konkurentne cene, dostupnost za svaku konsultaciju kao i mogućnost dolaska u vaš hotel ili restoran radi prezentacije naših proizvoda.

Pozivamo vas da zajedno sa nama postanete deo uspešnog tima Pandoras d.o.o.
 

Složivi ubrusi

Složivi ubrusi

U ponudi firme Pandoras d.o.o. su složivi ubrusi namenjeni potrošačima kao što su hoteli, restorani, fast food objekti, firme, kozmetički saloni, teretane...

Detaljnije
Kuhinjski ubrusi

Kuhinjski ubrusi - rolna

Kuhinjski ubrusi su izrađeni od 100% celuloze sa dva sloja. Koristeći naše kuhinjske ubruse koji imaju potrebne karakterisitke imaćete manju potrošnju u Vašem objektu i smanjenje troškova.

Detaljnije
Držači ubrusa

Držači ubrusa

Lorem ipsum dolor sit amet, qui te utamur nonumes, in vis partem voluptatum repudiandae. Vim cu idque postea conclusionemque. An vocibus apeirian quo, no mel aliquam perpetua.

Detaljnije