Toalet papir

Toalet papir za sve vrste objekata: hotele, restorane, kafiće, fast food objekte, firme, teretane, kozmetičke salone ...

Toalet papir je izrađen od kvalitetnih sirovina,100% celuloza sa laminacijom, različitih dimenzija i pakovanja.

U ponudi su:

Toalet papir u rolni – Jumbo rolna, 370g transportna kesa sadrži 6 Jumbo rolni toalet papira, pogodna za dispenzere.

Rolnice toalet papira, u zavisnosti od potrebe izrađene su od dvolsojnog i troslojnog papira, u ekonomik pakovanju čija transportna kesa sadrži 24 i 30 rolnica.

Toalet papir u listićima, dvoslojni sa laminacijom. Pakovanja su od 180 i 200 listića, a dimnezija listića 11x21cm. Složivi toalet papir u listićima je idealan za upotrebu u velikim objektima i firmama gde je velika frekventnost ljudi.

Odgovarajuće dispenzere za toalet papir takođe možete pronaći u našoj ponudi. Sve dispenzere možete kupiti kod nas ili napraviti sa nama ugovor gde se dispenzeri dobijaju na revers.

Složivi ubrusi

Složivi ubrusi

U ponudi firme Pandoras d.o.o. su složivi ubrusi namenjeni potrošačima kao što su hoteli, restorani, fast food objekti, firme, kozmetički saloni, teretane...

Detaljnije
Kuhinjski ubrusi

Kuhinjski ubrusi - rolna

Kuhinjski ubrusi su izrađeni od 100% celuloze sa dva sloja. Koristeći naše kuhinjske ubruse koji imaju potrebne karakterisitke imaćete manju potrošnju u Vašem objektu i smanjenje troškova.

Detaljnije
Držači ubrusa

Držači ubrusa

Lorem ipsum dolor sit amet, qui te utamur nonumes, in vis partem voluptatum repudiandae. Vim cu idque postea conclusionemque. An vocibus apeirian quo, no mel aliquam perpetua.

Detaljnije